Egen tid och givande samtal

Allmänt / Permalink / 0

Jag har haft en så härlig dag idag- eller egentligen ett så härligt dygn. Några tjejer var här igår och vi åt scones och pratade om livet. Jättemysigt, och det var så skönt att ha dem här hemma, hos mig. Jag vet inte varför men jag drar mig alltid för att bjuda hem folk för att jag känner mig så dålig och ofixig i köket men det blir ju faktiskt hur bra som helst bara man är med folk man tycker om - jag förstår inte varför jag alltid ska känna sån press.
Idag fortsatte dagen med väldigt produktiva jobb- timmar med ett roligt uppdrag. Efter jobbet möte jag upp en vän och vi fikade i solen och pratade länge om livet, relationer och livspusslet. Det var så härligt och det är så ljuvligt att få deltaga i riktiga samtal om viktiga saker- jag är så trött på det här ytliga och betydelselösa. Jag känner mer och mer hur mycket jag uppskattar det riktiga - det där utan perfektion och fasader. Jag älskar de där samtalen som verkligen känns, och ibland bränns. Det är så härligt med den reflektionen och den insikten man ofta får, när man hör sig själv prata eller känner igen sig i andras berättelser. Underbart!

Nu på kvällen har jag städat i ordning här hemma efter igår, strykt, vattnat blommor, rensat avloppet (!!) och pysslat. Även detta har varit så mysigt. I bland är det så härligt att få vara ensam med sina tankar- och bara få egentid. Jag har inte reflekterat över det tidigare men jag har verkligen inte fått någon egentid det sista halvåret och jag måste försöka få in det. Det för mig gott att bara få vara.
Jag avslutade kvällen nu med tända ljus och ett yogapass ifrån youtube med fokus på nacke, axlar och höfter. Perfekt. Nu lite ingefära vatten med citron och sen sömn. Jag är så tacksam över allt det här härliga, och ska sova gott på det i natt.
Sov gott alla fina och hoppas ni haft en härlig Tisdag! Godnatt!

Till top