Vi drog till Cypern!

Allmänt / Permalink / 0
Japp, spontant åkte vi till Cypern en vecka för att ladda batterierna. Jag var tveksam först- jag har haft mycket ledigt i sommar och hade hunnit jobba två veckor redan och var taggad på det- det kändes roligt att vara tillbaka. Men eftersom jag och J gått om varandra hela sommaren utan egentid bara vi kändes det som om tid ihop var välbehövligt innan hösten drar igång på riktigt så vi spontanbokade resan och det var fantastiskt! Tid för samtal, reflektioner, goda middagar, rensa ut gammalt tjafs och bara få vara tillsammans. Underbart!
Nu är jag dock laddat för hösten och det kändes riktigt kul att dra upp jobbdatorn idag och jobba ett par timmar idag. I morgon åker vi på utbildning 3 dagar med jobbet och det känns som en riktigt rolig start på hösten. Det är bland det bästa med att jobba som revisor på en stor byrå - all utbildning och allt nytt man får lära sig!
 
Nu ska jag yoga lite lätt och stretcha ut efter det tunga löppasset jag körde innan och sen blir det tidigt i säng. I morgon ringer klockan vid 0500 så att jag hinner med både lite morgonjobb och en joggingrunda innan avfärd mot kursen.
 
Vi hörs då! Sov gott ni fina!
 
Min yogastund
 
 
 
Till top