Nattåg destination Malmö

Allmänt / Permalink / 0
Nu är jag på väg hem från Malmö där jag har varit idag och arbetat med LFM30. Det är Malmös lokala färdplan för att bli klimatneutrala 2030. Mötet började redan klockan 8 idag så jag åkte nattåget från Stockholm ner så jag var nere klockan 7 i morse. Nu är jag på tåget påväg hem. 
 
Alltså det går så smidigt med tåg! När jag reste med nattåget så reste jag med 17 ggr mindre klimatpåverkan än om jag skulle flyga ner och bo på hotell. Och då sover jag jättebra i vagnen, vaknar i Malmö och hinner till ett möte som börjar klockan 8. Är inte det fantastiskt? Det var så mysigt också! Jag kände mig nästan som Madicken när hon ska på skolutflykt, haha! Så härligt! Det var andra gången jag tog nattåget ner till Skåne och jag tänker fortsätta med det.  Jag är så spänd på att tågtrafiken kommer utvecklas så att det blir lättare att resa. Jag är helt övertygad om att det är rätt väg framåt och att det kommer minska klimatpåverkan massor! 
 
Jag kan verkligen rekommendera nattåget ner om du ska resa till Malmö någon gång och måste vara på plats tidigt. Det var också ungefär 1500 kronor billigare än om jag skulle resa med flyg och bo på hotell. Win win! 
 
Här sov jag som en kung i natt i kupe på nattåg mellan Stockholm och Malmö
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top