Mot Göteborg

Allmänt / Permalink / 0
Jag var i Malmö igår i jobb och diskuterade klimatneutraliet. Det är något visst med Malmö. Havsdoften, de trevliga människorna, de platta landskapet. Jag gillar verkligen Malmö! 

Jag sitter med i många forum nu när det gäller hållbarhet vilket är jättekul. Samtidigt får jag i dessa sammanhang jobba hårt med mig själv för att våga ta plats, för att våga säga vad jag tycker och inte klanka ner på mig själv för det jag säger. Jag upplever att det går bättre, och att jag blir bättre, även om det är något jag får träna på varje dag. 

De senaste veckorna upplever jag att jag haft en gnagande känsla i kroppen. Jag vet inte om det är oro eller rastlöshet men det är något i mig som inte är helt i balans. Igår när jag hade arbetat hela dagen så blev det extra påträngande. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen med mig själv så jag gav mig ut och sprang 6 kilometer, och efter det gick jag bara runt, lyssnade på musik, tog in staden och luktade på havet i nästan två timmar Jag upplever att det är de enda som hjälper mig att få ro just nu. Meditation hjälper mig i stunden, men det blir ingen längre effekt utav det. 
 
Kan ni också få perioder av oro/rastlöshet? Hur hanterar ni det? 
 
Nu är jag strax framme i Göteborg. Jag har svarat på mail och ska läsa min bok en halvtimme innan jag är framme och drar igång dagen på riktigt. Har ni läst den? SÅ bra!
Hoppas ni får en bra dag!
Kram! 
 
 
 
Till top