Måndag!

Allmänt / Permalink / 0
Hej! Hoppas ni mår bra och har haft en fin helg och en fin start på veckan. Jag mår bra. Jag har haft en fin helg med familjen. Idag började min dag halv fem på grund av att jag skulle ner till Malmö med tåg. Jag var lite nervös över att det skulle bli förseningar på grund av stormen men allt har gått som det ska. Jag var nere i Malmö i tid i morse och nu sitter jag på tåget tillbaka till Stockholm. Jag älskar tåg! Det känns bra i magen att resa, det är lätt att jobba och kaffet är gott :)
 
Veckan som kommer har jag ganska mycket att göra på jobbet men inte så mycket engagemang efter arbetstid vilken känns ganska skönt. Januari har varit mycket både på och efter arbetstid. Veckan som kommer ska jag yoga, träffa kompisar och försöka få mycket tid hemma. Det är också min sista vecka som 30 år, så jag ska fundera mycket hur jag önskar att mitt kommande år som 31 ska se ut. 
 
Igår gjorde jag en analys av hållbara fonder att spara i då jag vill spara lite pengar i ytterligare två fonder. Jag ska skriva mer om mina tankar kring det ikväll. 
 
Nu ska jag jobba viidare här på tåget, vi hörs senare! 
 
Önskar er en fin måndagseftermiddag. Kram!
 
 
Till top